Opskrifter med dansk kylling

Kylling er en populær spise blandt danskerne og det er ikke uden grund. Kylling er nemlig en af de mest alsidige kødformer, der findes. Du kan lave mad med kylling på en million forskellige måder, og du kan servere det til et væld af forskellige sunde og velsmagende retter. Hos ROSE Kylling har vi samlet et stort udvalg af opskrifter med kylling, så du nemt kan finde inspiration til din næste kyllingeret.

Sådan tryller du på grillen

Skab magi på grillen med dansk kylling. Vi har samlet alle vores bedste kyllingeopskrifter, der er perfekte til grillen.

Find smagfulde grillretter her

Opskrifter

Hver tirsdag er taco tirsdag

Tacos er både lækkert, familievenligt og perfekt til travle hverdage. Find opskriften på tacos og andre speciliteter fra det mexicanske køkken her.

Se mere

Undgå madspild

Restemad er guld i dit køleskab - både for klimaet og for dit budget. Hver gang du bruger rester, gør du noget godt for miljøet, pengepungen og tidsforbruget.

Se mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere

Sådan skærer du din hele kylling

Lær mere her

Stort udvalg af velsmagende opskrifter med kylling

Kylling er en af de mest populære kødformer i verden. Uanset hvor i verden du rejser hen, vil du finde en lækker kyllingeret på menuen. Der findes derfor utallige opskrifter med kylling, og der er noget for enhver smag. Kylling kan f.eks. steg grilles, koges eller bages. Derudover kan kylling tilberedes på mange forskellige måder, f.eks. med krydderier, grøntsager eller saucer.

Find inspiration til lækre opskrifter hos Rosekylling. Vi er specialiserede i kyllingekød og kender derfor mange smagfulde kyllingeretter, samt tips og tricks til udskæringer og bedst egnede varianter.

Favorit kyllingeretter, som alle kender og elsker

Kyllingens popularitet er som sagt ikke uden grund. Derfor findes der også en del verdenskendte kyllingeretter, som alle kender og elsker. Vi har selvfølgelig sørget for at skrive opskrifter på de mest kendte favoritretter med kylling, så du altid kan lave dem derhjemme. 

Blandt de mest populære retter med kylling finder du:

- Kylling i karry

- Butter chicken

- Kylling i ovn

- Kyllingespyd

Der er altså nok at vælge imellem, hvis du er på udkig efter inspiration til en af de velsmagende favoritter.

Kyllingeretter, perfekte til forskellige anledninger

Der findes mange forskellige retter, man kan lave med kylling. Nogle kyllingeretter er mere simple og kan bruges til hverdagsmad, mens andre er mere avancerede og egnede til festlige anledninger. Hvad end man er til, kan man altid finde en lækker kyllingeret, der passer til enhver anledning.

Blandt hverdagsmad findes fantastiske retter med kylling til både madpakker og grill. Find inspiration til både nemme kyllingeretter til en travl hverdag eller smagfulde gourmetretter til en ekstraordinær hverdagsaften.

Skal du derimod have gæster på besøg eller afholde en festlig anledning, kan du finde inspiration til velsmagende kyllingeretter, der med sikkerhed imponere dine gæster. Blandt vores favoritter er en helstegt kylling med æbler og citron til en dejlig sommeraften, eller skal du derimod afholde pigeaften kan du prøve vores opskrifter med et lyserødt tvist, som bestemt vil passe ind i temaet.

Vi kan garantere at du kan finde en spændende opskrift til enhver anledning!