Kyllingespyd med hjemmebagte naanbrød

Kyllingespyd med hjemmebagte naanbrød

Samlet arbejdstid: 85 min
Tilberedningstid: 60 min
Forberedelsestid: 25 min
Mellem

Tilberedning

  1. Naan: Kom sukker, varmt vand og gær i en skål.
  2. Når gæren er opløst, tilsættes yoghurt, olie og derefter mel. Vend blandingen sammen til en ensartet dej.
  3. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse i cirka 1 time.
  4. Del dejen i 8 stykker og rul ud til tynde cirkler. 
  5. Varm en stor pande og kom lidt olie på. Steg brød­ene et ad gangen.
  6. Når brødene hæver op og bliver lidt brankede, vendes de. Drys de færdige brød med salt.
  7. Kylling: Skær brystfileterne i mindre stykker.
  8. Rør ingredienserne til marinaden sammen.
  9. Vend kyllingestykkerne i marinaden og lad det stå og i minimum 30 minutter.
  10. Sæt kyllingestykkerne på spyd.
  11. Grill eller steg spyddene i cirka 20 minutter, indtil de er gennemstegte, lige inden servering.
  12. Tomatsalat: Skær løg, tomater og agurk i mundrette stykker.
  13. Mariner salaten i lidt citronsaft og olivenolie. Smag til med salt og peber.
  14. Dressing: Pres hvidløg, hak mynte og persille.
  15. Vend med yoghurt og smag til med citronsaft, salt og peber.
  16. Server spyddene på de friskbagte naanbrød med salat og dressing. Når du folder brødet omkring fyldet, er det nemt at trække spyddet ud.

Færdigstegt og lige til at spise

Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.

Se opskrifter med stegt kylling

Kylling og klimaet

Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.

Læs mere om 'Kylling og klimaet'

Vores hjertesager

Vi donerer hvert år penge til Kræftens Bekæmpelsens kamp mod brystkræft, ligesom vi planter træer sammen med organisationen Plant et Træ.

Læs mere

Bæredygtighed & Ansvar

Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.

Læs mere om vores CSR-strategi

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere