100% dansk kvalitetskylling
Når du vælger ROSE Kylling, får du altid kylling, der er opvokset på danske gårde hos dedikerede danske landmænd, som har stor fokus på dyrevelfærd og trivsel.
Som dansk fødevareproducent er vi underlagt nogle af verdens strammeste krav til kvalitet, hygiejne og fødevaresikkerhed. Vi har i Danmark gennem mange år arbejdet intensivt med at bekæmpe salmonella i danske kyllinger. I dag er dansk kylling 100% salmonellafri. En indsats der har givet Danmark særstatus i EU.
Læs mere om dansk kylling
Fødevaresikkerhed
Vores kyllinger bliver produceret under sikre forhold. Hver eneste dag arbejder vi målrettet med at sikre den bedste hygiejne, kvalitet og fødevaresikkerhed gennem hele vores værdikæde.Dyrevelfærd
Danske kyllingeproducenter har særligt fokus på god dyrevelfærd. Danske kyllinger går frit omkring i en varm stald, hvor der er tør strøelse. De kan spise og drikke, når de har lyst og har gode muligheder for at udleve deres naturlige adfærd.Dansk kylling fra ende til anden
Hos ROSE Kylling producerer vi kvalitetskylling, der er 100% dansk gennem hele produktionskæden. Et centralt afsæt for vores produktion er det, vi kalder de fem DK’er.600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.Dansk kylling med omtanke siden 1952
Tilbage i 1952 grundlagde Marie Pedersen – også kaldet Hønsemarie – Vinderup fjerkræslagteri, som siden da er blevet til ROSE Kylling. Marie gik forrest i branchen og satte nye standarder.ROSE Kylling er dansk kylling fra ende til anden
Et centralt afsæt for vores produktion er det, vi kalder de fem DK’er: