Chickens 35 1800x800px

100% dansk kvalitetskylling

Når du vælger ROSE Kylling, får du altid kylling, der er opvokset på danske gårde hos dedikerede danske landmænd, som har stor fokus på dyrevelfærd og trivsel.

Som dansk fødevareproducent er vi underlagt nogle af verdens strammeste krav til kvalitet, hygiejne og fødevaresikkerhed. Vi har i Danmark gennem mange år arbejdet intensivt med at bekæmpe salmonella i danske kyllinger. I dag er dansk kylling 100% salmonellafri. En indsats der har givet Danmark særstatus i EU. 

Læs mere om dansk kylling

Gå efter det danske flag på pakken

Gå efter danske flag på pakken, hvis du vil spise kylling med god samvittighed. Danske kyllinger er sunde og sikre at spise. De er 100% fri for salmonella og gennem hele deres opvækst går de frit omkring i en varm stald og de kan spise og drikke, når de har lyst.

Det betyder det danske flag

Dyrevelfærd

Danske kyllinger går frit omkring i en varm stald, hvor der er tør strøelse. De kan spise og drikke, når de har lyst og har gode muligheder for at udleve deres naturlige adfærd.

Læs mere om kyllingernes trivsel

Fødevaresikkerhed

Vores kyllinger bliver produceret under sikre forhold. Hver eneste dag arbejder vi målrettet med at sikre den bedste hygiejne, kvalitet og fødevaresikkerhed gennem hele vores værdikæde.

Find certificeringer, kontrolrapporter mm. her

Vores danske landmænd

De daggamle kyllinger bliver leveret til vores 65 nøje udvalgte danske landmænd. Her passer de kyllingerne frem til slagtning.

Mød nogle af vores landmænd her

Dansk kylling fra ende til anden

Hos ROSE Kylling producerer vi kvalitetskylling, der er 100% dansk gennem hele produktionskæden. Et centralt afsæt for vores produktion er det, vi kalder de fem DK’er.

Læs mere om dansk kylling

Sådan har en dansk ROSE Kylling det

I vores ROSE Kylling produktsortiment kan du finde konventionelle kyllinger, 1- og 2-hjertemærkede kyllinger og ECC-kyllinger. Alle vores kyllinger, uanset type, lever deres liv under gode kår.

Se forskelle og ligheder her

ROSE Kylling er dansk kylling fra ende til anden

Et centralt afsæt for vores produktion er det, vi kalder de fem DK’er: