
Om ROSE POULTRY
Tilbage i 1952 grundlagde Marie Pedersen – også kaldet Hønsemarie – Vinderup fjerkræslagteri, som siden da er blevet til ROSE POULTRY.


Job & karriere
Er du lige så passioneret omkring dansk kvalitetskylling som os, så dyk ned i mulighederne her på siden og se, hvordan du kan blive en del af ROSE POULTRY.
Nyheder
Her kan du læse de seneste nyheder fra ROSE POULTRY.
Spørgsmål & svar
Find svar på ofte stillede spørgsmål om fødevaresikkerhed, fødevarekvalitet, dyrevelfærd, kylling & klimaet og organisationen bag ROSE Kylling her.
Kontakt os
Hos ROSE POULTRY står vi til rådighed og besvarer hjertens gerne alle henvendelser. Du er derfor altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål eller kommentarer – uanset om du er forbruger, kunde, leverandør eller bare har interesse i vores virksomhed.
Reklamation
Vi har et stort fokus på kvaliteten af vores produkter. Men på trods af vores mange procedurer kan der desværre en sjælden gang i mellem ske fejl. Vi hører derfor meget gerne fra dig, hvis du haft en oplevelse, der ikke levede op til dine forventninger. På den måde kan vi arbejde på at forhindre, at det sker igen.