Spørgsmål & svar

Find svar på ofte stillede spørgsmål om fødevaresikkerhed, fødevarekvalitet, dyrevelfærd, kylling & klimaet og organisationen bag ROSE Kylling her.

Læs nu

Reklamation

Vi har et stort fokus på kvaliteten af vores produkter. Men på trods af vores mange procedurer kan der desværre en sjælden gang i mellem ske fejl. Vi hører derfor meget gerne fra dig, hvis du haft en oplevelse, der ikke levede op til dine forventninger. På den måde kan vi arbejde på at forhindre, at det sker igen.

Udfyld reklamationsformularen

Klagomål (SE)

Denne sida riktar sig till svenska konsumenter, som vill skicka ett klagomål. Vi hör gärna från dig om du har haft en upplevelse som inte levde upp til dina förväntningar. På det sättet kan vi arbeta för att förhindre att det händer igen.

Fyll i klagomålet nu

Job og karriere

Er du vores næste kollega? Vi har løbende brug for nye dygtige medarbejdere, der vil være med til at skabe de bedste kyllingeprodukter og inspirere til nye madoplevelser. Vi vægter vores medarbejdertrivsel og ikke mindst sikkerheden i det daglige arbejde meget højt.

Læs mere om job og karriere

Nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra ROSE POULTRY.

Se mere her.

Kontakt os

Hos ROSE POULTRY A/S står vi til rådighed og besvarer hjertens gerne alle henvendelser. Du er derfor altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål eller kommentarer – uanset om du er forbruger, kunde, leverandør eller bare har interesse i vores virksomhed.

Find vores kontaktoplysninger her