Kylling og klimaet

Du skal vælge kylling, hvis du spiser kød. Kyllingen er nemlig en af de kødtyper, der har det mindste klimaaftryk. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, finder du faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.

Klik ind og få spændende fakta og inspiration, der vil hjælpe dig til mere klimavenlige madvaner.

Læs mere om Kylling og klimaet

Kylling og klimaet er inspiration og faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.

Klimainitiativer

Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.

For at nå vores mål arbejder vi kontinuerligt på klimamæssige forbedringer i hele processen fra gården til forbrugerne står med produkterne i hånden.

Læs mere om vores klimainitiativer

ROSE Kylling sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.

Undgå madspild

Restemad er guld i dit køleskab - både for klimaet og for dit budget. Hver gang du bruger rester, gør du noget godt for miljøet, pengepungen og tidsforbruget.

Se mere

Emballager

Vi sætter genanvendelighed i centrum. Vi arbejder kontinuerligt med at reducere vores plastforbrug og øge mængden af genanvendt plast i vores emballager.

Se mere

Ansvarligt produceret soja

Vores mål er senest i 2025 at anvende 100% ansvarlig produceret soja i foderet til vores kyllinger. Sojaen skal være tredjepartsverificeret, ansvarlig og afskovningsfri.

Se mere

Hjertesager

Vi er stolte over, at vi indgår i en række samarbejder, der støtter gode formål. ROSE Kylling donerer hvert år penge til Kræftens Bekæmpelsens kamp mod brystkræft, ligesom vi planter træer til gavn for miljø og klima sammen med organisationen Plant et Træ.

Læs mere om vores hjertesager

Dyrevelfærd

Hos ROSE Kylling er dyrevelfærd en hjertesag. Vores kyllinger har god plads, lavt niveau af sygdomme og antibiotika og god trædepudesundhed.

Læs mere

Arbejdsmiljø og sikkerhed

Det er vigtigt for os, at vi alle kommer sikkert hjem fra arbejde hver eneste dag. Vi arbejder intensivt med arbejdsmiljø og sikkerhed. Dette har blandt andet ført til, at vi vandt Arbejdsmiljøprisen 2022.

Se mere