Emballage

Vi sigter mod CO2-neutralitet i hele værdikæden senest i 2040. Et step mod dette mål er vores arbejde med at reducere vores plastforbrug og øge genanvendeligheden af vores emballage.

Emballage

Emballage er helt essentiel. Den yder indvirkning på både kvalitet, fødevaresikkerhed og madspild. Emballageudvikling og ansvarlighed er derfor ikke altid så ligetil.

Hos ROSE Kylling har vi taget aktive skridt for at reducere mængden af plastik, der anvendes i emballagen. Løbende undersøger vi nye emballagematerialer, der reducerer mængderne af emballagemateriale og sikrer genanvendelighed på tværs af alle vores emballagetyper.

Blandt andet har vi erstattet vores sorte plastbakker med nye bakker lavet af en stor mængde rPET-materiale, som er genanvendt plast, der kan bruges igen og igen til at fremstille nye bakker og andre plastikprodukter. Dette medvirker til et cirkulært genbrugskredsløb og en mere bæredygtig udvikling til gavn for såvel naturen som vores samfund.

Som forbruger kan du se vores bæredygtige tiltag i din lokale detailbutik, da det tydeligt fremgår af emballagen, at ROSE Kylling er pakket i genanvendt plast.

Genanvendelighed i centrum

Vi ønsker at bidrage til en kultur, hvor genanvendelighed er i centrum, og hvor vi hjælper dig som forbruger med at leve et mere bæredygtigt liv. På den måde tager vi i fællesskab et skridt mod en fremtid, der er mere og mere CO2-neutral. Kun sådan, kan vi i fællesskab gøre en forskel for miljøet.

Vores kontinuerlige arbejde med plastreduktion er et vigtigt skridt i den rigtige retning - men vi arbejder hele tiden benhårdt for at blive endnu bedre, så vi som virksomhed er det bæredygtige og klimarigtige valg.