Miniburger med kyllingestrimler 1920x1080 Blaa2

Tryl lækre og nærende madpakker frem med ROSE Kylling

Kylling er en sund og nærende kilde til proteiner. Derudover er det en alsidig ingrediens, der kan forvandle dine madpakker til et festmåltid. Tilføj den til wraps, sandwich, salater eller pasta - og du vil holde dig mæt, glad og fuld af energi resten af dagen.

Inspiration til lækre opskrifter med kylling til madpakken

Idéer til madpakken

Mangler du inspiration til den daglige madpakke? Så har vi hos ROSE Kylling samlet et stort udvalg af vores bedste opskrifter til madpakken. Hvad end du er voksen eller barn, søger inspiration til hele madpakken eller blot idéer til kombinationen af den.   

Her finder du alt fra sunde og nemme opskrifter på hjemmelavet mad, til opskrifter på lækre snacks, samt rester du kan spise til frokost. Der er med garanti noget for enhver smag, og vi er sikre på at du kan finde den rette inspiration til at pifte din madpakke lidt op.

Find inspiration til madpakken med varierende opskrifter med kylling

I en travl hverdag kan mange have svært ved at lave en god og varieret madpakke. Især hvis man elsker kylling og gerne vil kombinere dette i sin daglige frokost. Hos ROSE Kylling er vi specialiseret i opskrifter med kylling og vi har samlet de perfekte idéer til retter med kylling til en varieret madpakke.

Kylling er en af de mest alsidige ingredienser, der findes. Det kan bruges i både kolde og varme retter, hvilket gør det nemt at tage med sig uanset omstændighederne. Derudover er kylling en fantastisk kilde til protein og indeholder en række andre næringsstoffer, som er gavnlige for kroppen. Derfor er det en oplagt idé at kombinere kylling og grøntsager i sin madpakke. På den måde får du en sund og nærende frokost, som kan holde dig mæt og energisk igennem resten af dagen.

Kylling behøver ikke at være kedeligt, der er mange måder at tilberede den, så den passer perfekt til madpakken. Hvad end det skal være hele frokostretter eller snacks, kan man finde mange spændende kombinationer af kylling til sin madpakke. Blandt populære kyllingefavoritter til madpakken findes både kyllingesandwich og kyllingesalater. Til de kræsne kan vi anbefale kyllingespyd med naanbrød, som er en lækker og sund ret.

Nemme madpakker til både voksne og børn

Madpakker er både for voksne og børn og indholdet er ofte meget forskelligt. Men det de har tilfældes er, at en madpakke både være nem at lave, men også varieret og velsmagende. Iblandt vores opskrifter finder du nemme alternativer til både de store og små, samt til dem som er lidt ekstra kræsne.

Når det kommer til børnenes madpakker, så er det ofte de små ting, der tæller. De fleste børn elsker pizza, kød og små snacks, så hvorfor ikke kombinere disse ingredienser i en lækker og sund madpakke? For eksempel kan du pakke en pizza med kylling, lave små nugget sliders eller lækre minihorn med inderfilet. Alt sammen spændende små retter, som de små vil blive glade for.

For voksne er madpakken oftest lidt anderledes, da de fleste ikke har tid til at spise en fuld frokost. Derfor kan det være en god idé at lave en madpakke, der kan spises enten på farten eller som snacks til mellemmåltider. Vi har et stort udvalg af to-go retter, som du nemt kan tage med på farten, hvad end det er på arbejdet eller i skolen.