
ROSE Kylling bliver produceret under sikre forhold


Certificeret med BRC AA+
Vores to danske fabrikker i Vinderup og Skovsgaard har begge det højest muligt sikkerhedscertifikat, BRC AA+. Certificeringen giver dig en ekstra forsikring om, at kvaliteten og fødevaresikkerheden i ROSE Kylling er helt i top.
Vores kyllinger halalslagtes
Alle kyllinger fra ROSE Kylling bliver halalslagtet. Årsagen er, at vi med halalslagtning kan minimere madspild. Ved at halalslagte vores kyllinger kan vi afsætte kyllingedele som fødder og gumper, som ikke efterspørges af danske forbrugere, til muslimske lande.
Kontrolrapporter
Som alle andre fødevarevirksomheder er vi en del af Fødevarestyrelsens smiley-ordning. Vi går aldrig på kompromis med vores hygiejne og håndteringen af vores fødevarer, og derfor sigter vi også altid efter at efterleve alle kriterierne for den bedst mulige smiley.
100% salmonellafrie kyllinger
Danske kyllinger er i dag 100% salmonellafri. Mange års massiv og målrettet indsats har udryddet forekomsten af salmonella i danske kyllinger. Indsatsen har givet Danmark særstatus i EU.