Lækre opskrifter med hakket kylling

Hakket kylling er en fantastisk kødform, som i dag bruges i mange populære retter. Det der gør hakket kyllingekød så populært er, at du får noget virkelig smagfuldt og magert kød, som komplimenterer mange forskellige retter rigtigt godt. Det er eksempelvis rigtig godt I både burgers, tacos, frikadeller samtpastaretter. Find inspiration blandt vores opskrifter til din næste ret med hakket kyllingekød.

Opskrifter med hakket kylling

Derfor er retter med hakket kyllingekød en populær spise

Som nævnt tidligere er hakket kyllingekød et perfekt alternativ til andre kødformer i mange populære retter. Dette er der mange grunde til. Det er blandt andet kyllingens intense smag, som gør at mange vælger netop dette i stedet for andre slags kødformer. Det er dog ikke kun smagen, der gør hakket kylling så populær. Kylling er magert kød der er rig på protein, hvilket gør det mere sundt at spise. Den hakkede kyllings magerhed gør det derfor også mere fedtfattigt end mange andre typer af kød, så du kan vinde lidt på dine daglige kalorier. Magerheden gør det også meget nemt at tilberede, det er derfor også en yndet spise blandt mange danskere, der ikke har meget tid til at stå i køkkenet på en travl hverdag.

Hakket kyllingefars som det fleksible tilvalg

Hakket kylling er velegnet til både hverdag og fest. Det kan spises som både en hovedret og som en del af frokost med salat eller i en sandwich. Hakket kylling kan derfor bruges i mange kendte retter, som alternativ til den oprindelige kødform. Nogle af de mest populære typer af retter er blandt andet pastaretter, burgere, mexicansk mad og frikadeller. Bland de mest kende pastaretter er kyllingelasagne og kyllingebolognese, som begge er nemme alternativer til en travl hverdag. Vil du bruge hakket kylling til mere festlige anledninger kan vi anbefale vores lækre tacos med kylling, pizza med kyllingebund, samt vores kyllingeburgere til din næste pink party. Søg efter mere inspiration i blandt vores opskrifter.

Hakket kyllingefars fra ROSE Kylling

Hos ROSE Kylling har vi mange års erfaring med kyllingekød. Vi sikrer både dyrevelfærd, klimavenlighed samt trivsel uden at gå på kompromis med kvaliteten. Find vores bud på den bedste hakkede kylling her.