Chicken Chili Con Carne WebTop Brun 1920x1080

Opskrifter med hakket kylling og masser af smag

Den milde smag i hakket kylling gør det fremragende, i en lang række retter med forskellige smagsretninger. Her på siden finder du et bredt udvalg af inspirerende og lækre opskrifter med en verden af smag.

En verden af smag med hakket kylling

Pastaretter med hakket kylling

Hakket kylling til festlige anledninger

Nemme retter med hakket kylling

Bring hele verden ind i dit eget køkken

Med ROSE hakket kylling kan du tage på en kulinarisk opdagelsesrejse, hvor hver bid fører dig gennem en verden af smagsnuancer.  Hakket kylling er ideelt i retter fra hele verden og åbner for et univers af smagsoplevelser. Hakket kylling kan sagtens indgå i retter hvor man normalt anvender andre kødtyper, så det er ikke en hindring når du bevæger dig ud i den kulinariske verden.

Den milde smag i hakket kylling gør det nemt at krydre og tilpasse til forskellige retter og smagspræferencer. 

Brug også hakket kylling i retter hvor andre kødtyper normalt er i centrum, og forvandle dem til noget nyt, spændende og måske også mere klimabevidst. Klassiske danske frikadeller, får et frisk pust og italienske pastaretter som lasagne eller spaghetti bolognese får en twist. Eksotiske stir-fries fra det asiatiske køkken og farverige, krydrede mexicanske retter er altid et godt match til kylling. Med ROSE hakket kylling er mulighederne uendelige.

Nyd mangfoldigheden i alle verdens køkkener med et klimabevidst kødvalg, der smager af omtanke.

Brug hakket kylling som alternativ til andre kødtyper

Søg mere inspiration i blandt alle vores opskrifter med hakket kylling