Urtepaneret kyllingelår
Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 20 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Rugmel, majsmel, timian, rosmarin, rosa peber, flormelis og salt røres sammen.
- Kyllingelårene vendes i paneringen og steges i olie på pande 4-5 min. på hver side. Steges færdig i forvarmet ovn 15 min. ved 185° C.
- Kartoflerne skæres i ensartede skiver og steges i olie på pande til de er møre ca. 4 min. på hver side. Krydres med salt og peber og holdes varme i ovnen.
- Creme fraiche, peberrod og hvidløg røres sammen og smages til med salt og peber.
- Anret de varme kyllingelår med kartoflerne og læg peberrodscremen over.
- Drys med forårsløg samt rogn og server straks - evt. med frisk grøn salat.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.