Svampesuppe med kylling

Svampesuppe med kylling

Samlet arbejdstid: 50 min
Tilberedningstid: 40 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Bruges kyllingerester springes punkt 2 over.
  2. Steg brystfileterne i cirka 9 minutter på hver side.
  3. Rist de afdryppede kikærter i lidt olie og paprika et par minutter.
  4. Skær de stegte brystfileter eller kyllingeresterne i strimler og vend dem på panden med kikærterne.
  5. Svits skiver af hvidløg i smør indtil de tager lidt farve.
  6. Tilsæt skivede svampe og steg et par minutter.
  7. Tilsæt bouillon og fløde og lad suppen koge op.
  8. Blend suppen inden servering.
  9. Server suppen med ristede kikærter, kylling og et drys purløg.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere