Sticky Barbecuelår og frisk kartoffelsalat
Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Rør alle ingredienser til marinaden sammen og smag til med salt og friskkværnet peber og evt. lidt chili eller cayennepeber.
- Del lårene i halve og vend dem i marinaden. Læg dem i en bradepande.
- Steg dem ved 200° C i ca. 35 minutter.
- Vend dem et par gange undervejs og pensl jævnligt med marinaden.
- Vask og skrub kartoflerne grundigt og kog dem i letsaltet vand ca. 12 minutter.
- Hæld vandet fra og lad dem blive i gryden med låg på, mens du laver dressingen.
- Rør olie og citron sammen og smag til med salt og friskkværnet peber.
- Vend dressingen i kartoflerne mens de er lune.
- Vend med basilikum, salat og parmesan lige inden servering.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.