Spinattortilla med kylling og avocado

Spinattortilla med kylling og avocado

Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Bruges kyllingerester springes punkt 2 til 4 over.
  2. Krydr brystfileterne med salt og peber.
  3. Steg brystfileterne i cirka 9 minutter på hver side på en pande.
  4. Når kyllingen er færdigstegt, og lidt afkølet, rives køddet fra hinanden.
  5. Optø spinaten og blend med mælk og olie.
  6. Bland mel, bagepulver og salt og vend det med mælkeblandingen.
  7. Ælt dejen i 5 minutter og saml den til en kugle.
  8. Sæt dejen på køl i ­cirka 15 minutter.
  9. Del dejen i 12 portioner og rul dem tyndt ud til tortilla pandekager.
  10. Steg på en tør pande i cirka 30 sekunder på hver side.
  11. Server tortillas med salat, skiver af avocado, hytteost, kylling og top med salsa.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere