

Søde underlår med grillede kartofler
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Marinade: Pres hvidløg og rør marinaden sammen af ketchup, østersauce og sweet chilli.
Kylling: Mariner underlårene i mindst 30 minutter og grill derefter ved indirekte varme til de er gennemstegte. Vend hyppigt og vær opmærksom på at de branker nemt pga. sukkeret i marinaden.
Tilbehør: Grill Hot Wings efter anvisning på pakken.
Kartofler: Skær hver bagekartoffel i 3-4 skiver. Drys med allround krydderi og grill på begge sider, til de er helt møre.
Råkostsalat: Bland fintsnittet spidskål og revnede gulerødder.
Dressing: Smuldr osten i en skål og vend med creme fraiche, mayonnaise og presset hvidløg. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Server evt. Hot Wings som sidedish og dressingen som dip til kartoflerne og kyllingen.


Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.
Dansk kylling

Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.
Klimainitiativer
Vi er på vej mod at reducere vores klimaaftryk i forsyningskæden. Reduktion af CO2e-udledninger, øget genanvendelighed af vores emballage og øget biodiversitet via ansvarligt produceret soja er kernen i vores miljømæssige indsats.Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.