

Søde underlår med grillede kartofler
Tilberedning
Marinade: Pres hvidløg og rør marinaden sammen af ketchup, østersauce og sweet chilli.
Kylling: Mariner underlårene i mindst 30 minutter og grill derefter ved indirekte varme til de er gennemstegte. Vend hyppigt og vær opmærksom på at de branker nemt pga. sukkeret i marinaden.
Tilbehør: Grill Hot Wings efter anvisning på pakken.
Kartofler: Skær hver bagekartoffel i 3-4 skiver. Drys med allround krydderi og grill på begge sider, til de er helt møre.
Råkostsalat: Bland fintsnittet spidskål og revnede gulerødder.
Dressing: Smuldr osten i en skål og vend med creme fraiche, mayonnaise og presset hvidløg. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Server evt. Hot Wings som sidedish og dressingen som dip til kartoflerne og kyllingen.


Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.
Dansk kylling
Vi tager hensyn til dyrevelfærd, miljø, klima og fødevaresikkerhed. Netop dette dedikerede arbejde gør dansk kylling til noget helt særligt.
Vores hjertesager
Vi donerer hvert år penge til Kræftens Bekæmpelsens kamp mod brystkræft, ligesom vi planter træer sammen med organisationen Plant et Træ.
Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?

600 opskrifter med kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.