Saftige små fileter i hvidløgs-/citronsmør

Saftige små fileter i hvidløgs-/citronsmør

Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Krydr kyllingefileterne med paprika (og evt. cayennepeber, hvis du vil have lidt ekstra spice).
  2. Steg inderfileterne i halvdelen af smørret i cirka 2 minutter på hver side.
  3. Skub inderfileterne lidt til siden på panden, og tilsæt det sidste smør hvori hvidløget svitses.
  4. Tilsæt citronsaft, og drys med salt (efter smag) og steg fileterne færdige.
  5. Drys med persille og vend det hele så smørret fordeles godt.
  6. Server straks med blomkålsris, masser af dampede grøntsager og mere hvidløgssmør.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere