Köfte med hakket kylling og majssalsa

Köfte med hakket kylling og majssalsa

Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 20 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Rør hakket kyllingekød med sennep, hakket paprika, knust hvidløg, spidskommen, salt og peber.
  2. Skyl squashene og pil løgene. Riv dem fint og pres væden fra.
  3. Vend grønten i kyllingekødet med æg og havregryn og rør farsen smidig.
  4. Form farsen om træspyd som pølser og steg dem gyldne på panden i smør/olie ved middel varme i ca. 8 minutter.  
  5. Fjern bladene på majskolberne og kog kolberne i letsaltet vand i 7 minutter.
  6. Hak persille og skalotteløg og riv citronskallen.
  7. Skrab majsene af kolberne og vend dem med smør, persille, skalotteløg, citronskal, salt og peber.
  8. Server de stegte kyllingespyd med majssalsa og godt brød.

Tip! Du kan evt. også stegte farsen som frikadeller. 

Færdigstegt og lige til at spise

Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.

Se opskrifter med stegt kylling

Kylling og klimaet

Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.

Læs mere om 'Kylling og klimaet'

Vores hjertesager

Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.

Læs mere

Bæredygtighed & Ansvar

Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.

Læs mere om vores CSR-strategi

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere