Pulled chicken burger med coleslaw

Pulled chicken burger med coleslaw

Samlet arbejdstid: 140 min
Tilberedningstid: 120 min
Forberedelsestid: 20 min
Nem

Tilberedning

  1. Drys overlårene med krydderi og læg det i ovnfast fad.
  2. Dæk med låg eller stanniol. Steg i ovnen ved 125°C i 2 timer.
  3. Når overlårene er gennemstegte trækkes kødet af benene med en gaffel.
  4. Træk (deraf navnet pull) kyllingekødet fra hinanden med to gafler, så det bliver til strimler.
  5. Coleslaw: Snit hvidkål i fine strimler og riv de skrællede gulerødder groft på rivejernet.
  6. Rør ingredienserne til coleslaw dressingen sammen og smag til med salt, peber og sukker.
  7. Vend dressingen sammen med hvidkål og gulerødder og lad det trække en times tid i køleskabet.
  8. Sellerifritter: Skær sellerien i 1 cm tykke skiver og derefter i 1 cm tykke stave.
  9. Fordel fritterne på en bageplade og dryp med lidt olie og salt. Steg i ovnen ved 200° C i 10-15 minutter.
  10. Burger: Lun burgerbollerne i ovnen de sidste par minutter af fritternes stegtetid.
  11. Server burgerboller med salat, coleslaw og pulled chicken og sellerifritter som tilbehør.
  12. Tip! Rør evt. en dip til fritterne med lige dele salatmayonnaise og skyr smagt til med lidt hvidløg og purløg.

Færdigstegt og lige til at spise

Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.

Se opskrifter med stegt kylling

Kylling og klimaet

Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.

Læs mere om 'Kylling og klimaet'

Vores hjertesager

Vi donerer hvert år penge til Kræftens Bekæmpelsens kamp mod brystkræft, ligesom vi planter træer sammen med organisationen Plant et Træ.

Læs mere

Bæredygtighed & Ansvar

Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.

Læs mere om vores CSR-strategi

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere