Porresuppe med kyllinge-kødboller

Porresuppe med kyllinge-kødboller

Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Bland det hakkede kyllingekød med de pressede hvidløgsfed og halvdelen af de hakkede løg. Lad farsen hvile.
  2. Svits de resterende løg, kartoflerne og porrer i lidt olie. Når de er lidt bløde, tilsættes persillerod og hønsebouillon og suppen koges igennem i cirka 10 minutter.
  3. Med en ske formes kødboller af farsen, som kommes i suppen en efter en.
  4. Lad suppen simre indtil kødboller og kartofler er færdigtilberedte.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere