Porregryde med hakket kylling

Porregryde med hakket kylling

Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Kog risene efter anvisning på emballagen og lad dem hvile under låg indtil de skal tilsættes retten.
  2. Svits bacon 2-3 minutter i en gryde og tilsæt porrer og løg og steg til de er godt bløde.
  3. Tilsæt hakket kylling og steg til det er gennemstegt.
  4. Tilsæt spidskommen (og evt. revet gulerod) og lad retten simre i 5 minutter. 
  5. Vend risene i porregryden og lad det hvile et par minutter inden servering.
  6. Server med sød chilisauce.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere