

Pirogger
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Tilberedning
- Hak løg og hvidløg fint. Riv gulerødderne groft og snit spidskålen.
- Svits løg, og steg herefter kyllingen igennem.
- Tilsæt grøntsagerne og salt og svits indtil grøntsagerne er gennemstegt.
- Rul pizzadejen ud på en bageplade med bagepapir.
- Del hver dej så du får 6 kvadratiske stykker - 12 ialt med de to pizzadeje.
- Læg fyld i den ene side.
- Fold nu siden uden fyld over fyldet. Brug en gaffel til at trykke dejen helt sammen hele vejen rundt så fyldet bliver inde i dejen.
- Pensl alle piroggerne med sammenpisket æg og bag dem i ovnen i cirka 15 minutter ved 200 grader.
- Nyd dem lune eller kolde.


Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.
Dansk kylling
Vi tager hensyn til dyrevelfærd, miljø, klima og fødevaresikkerhed. Netop dette dedikerede arbejde gør dansk kylling til noget helt særligt.
Vores hjertesager
Vi donerer hvert år penge til Kræftens Bekæmpelsens kamp mod brystkræft, ligesom vi planter træer sammen med organisationen Plant et Træ.
Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.