PestoPasta med Kylling og kartofler
Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Hvis der bruges rester springes punkt 2 og 3 over.
- Kog kartoflerne møre og sæt til side.
- Drys brystfileter med salt og peber og steg på panden til de er gennemstegte. Sæt til siden.
- Nip enderne af bønnerne og kog dem i 4-5 minutter, indtil de er møre. Hold dem varme.
- Skær kylling og kartofler i mundrette stykker (hvis der bruges retser kan de med fordel lunes lidt i en mikroovn eller ristes let på panden).
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
- Vend den færdigkogte pasta med pesto og derefter med kylling, kartofler og bønner.
- Drys evt. med salt og peber.
- Server med ristede pinjekerner, frisk basilikum og groft revet parmesan.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.