PestoPasta med Kylling og kartofler

PestoPasta med Kylling og kartofler

Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Hvis der bruges rester springes punkt 2 og 3 over. 
  2. Kog kartoflerne møre og sæt til side.
  3. Drys brystfileter med salt og peber og steg på panden til de er gennemstegte. Sæt til siden.
  4. Nip enderne af bønnerne og kog dem i 4-5 minutter, indtil de er møre. Hold dem varme.
  5. Skær kylling og kartofler i mundrette stykker (hvis der bruges retser kan de med fordel lunes lidt i en mikroovn eller ristes let på panden). 
  6. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. 
  7. Vend den færdigkogte pasta med pesto og derefter med kylling, kartofler og bønner.
  8. Drys evt. med salt og peber.
  9. Server med ristede pinjekerner, frisk basilikum og groft revet parmesan.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere