Overlår på sensommerbund

Overlår på sensommerbund

Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 50 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 200° C.
  2. Kom overlårene i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i 40 minutter.
  3. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra, og halver kartoflerne.
  4. Pil skalotteløget, og hak det fint.
  5. Pil rødløgene, og skær dem i fine både.
  6. Halver cherrytomaterne.  
  7. Rist skalotteløg og svampe på panden i 3 minutter ved middel varme. Tilsæt kartofler, cherrytomater, rødløg og hakket basilikum. Steg grønsagerne yderligere i 2 minutter, og smag til med salt og peber.
  8. Anret grønsagerne på en tallerken eller i et fad, og server kyllingeoverlårene til.
  9. Pynt evt. med friske krydderurter.       

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere