Menu
Opskrifter
Hjertesager
Tips & tilberedning
Hel kylling
Brystfilet
Inderfilet
Hele lår
Overlår
Underlår
Vinger
Vores kyllinger
Sortiment
Ærlig Kylling
Let & Nem Kylling
Favorit Kylling
Kylling med omtanke
Vores landmænd
Traditionelle Landmænd
Økologiske landmænd
KlimaSmart
Fødevaresikkerhed
Produktion
Foodservice
Sortiment kølet
Sortiment frost
Reklamation
Kontakt
Job
Rosekylling.dk
»
Opskrifter
»
Pirogger
0 - 25 min
Nem
Pirogger
Personer
+
-
Ingredienser 12 pirogger:
2
færdiglavet pizzadej
300
g hakket kylling
2
fed hvidløg, pressede
250
g spidskål, snittet
2
gulerødder
2
løg, fint hakket
1
tsk salt
1
æg til pensling
Tilberedning
Hak løg og hvidløg fint. Riv gulerødderne groft og snit spidskålen.
Svits løg, og steg herefter kyllingen igennem.
Tilsæt grøntsagerne og salt og svits indtil grøntsagerne er gennemstegt.
Rul pizzadejen ud på en bageplade med bagepapir.
Del hver dej så du får 6 kvadratiske stykker - 12 ialt med de to pizzadeje.
Læg fyld i den ene side.
Fold nu siden uden fyld over fyldet. Brug en gaffel til at trykke dejen helt sammen hele vejen rundt så fyldet bliver inde i dejen.
Pensl alle piroggerne med sammenpisket æg og bag dem i ovnen i cirka 15 minutter ved 200 grader.
Nyd dem lune eller kolde.
TIP!
Disse pirogger kan med fordel bruges som en del af madpakken - både til børn og voksne.
Facebook
Pinterest
Kopier link
E-mail
Opskrifter med hakket kylling
0 - 45 min
Nem
Forårsruller
0 - 30 min
Nem
Frikadelleburger
0 - 45 min
Nem
Kyllingefrikadeller og kartoffelsalat
0 - 35 min
Nem
Porregryde
0 - 40 min
Nem
Porresuppe med kyllinge-kødboller
0 - 35 min
Nem
Spaghetti Bolognese med hakket kylling
0 - 20 min
Nem
Pizzasnegle
0 - 45 min
Nem
Julefrikadeller
Nem
Pizza med kyllingebund
20+ min
Nem
Kyllingekugler til madpakken