Minihorn med inderfilet
Samlet arbejdstid: 135 min
Tilberedningstid: 120 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Bolledej
- Opløs gæren i lun mælk, tilsæt vand, salt og 2 spsk. pesto.
- Bland mel i og ælt dejen smidig.
- Lad den hæve 1 time.
Kyllingehorn
- Steg inderfileterne brune på hver side ved middel varme.
- Drys ristet løg på bordet og rul den færdige, eller den hjemmelavede dej, ud i 2 cirkler. Cirka 30 cm i diameter.
- Del dejen med 4 diagonale snit så hver dej er delt i 8 stykker.
- Læg en tsk. rød pesto midt på hvert trekantet stykke.
- Læg en inderfilet på hver og rul dejen som en crossaint.
- Læg kyllingehornene på bagepapir og pensl med sammenpisket æg.
- Bag i ovnen i cirka 15 minutter ved 210 grader.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.