Mormortarteletter
Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Rens aspargesene, bræk den nederste del af og læg dem i et fad.
- Skræld guleroden. Halvér og skær i tynde skiver.
- Hæld kogende vand over aspargesene og lad dem stå i 5 min.
- Smelt smørret og tilsæt melet under kraftig omrøring.
- Pisk buillonen i lidt ad gangen og rør stadig kraftigt.
- Lad opbagningen koge et par minutter og rør fløden i.
- Tilføj gulerødderne til stuvningen.
- Skær kyllingekødet og aspargesene i mindre stykker og snit forårsløgene.
- Vend fyldet i stuvningen sammen med salt og peber.
- Varm stuvningen igennem.
- Lun tarteletterne og hæld ca. ¾ dl stuvning i hver tartelet.
- Pynt med karse og servér straks.
Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.