Mexicanske kyllingeunderlår
Samlet arbejdstid: 70 min
Tilberedningstid: 60 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Kyllingeunderlårene krydres efter eget valg, og ovnsteges ved 200° C i ca. 40 min.
- Bland majs, chili, melonkugler, avocado og mango sammen med dressingen og lad den stå på køl i ca. time.
- Fordel tortilla i en bradepande med revet ost over og sæt den i en varm ovn ved 200° C til osten er smeltet.
- Server de stegte kyllingeunderlår med majssalaten og diverse tilbehør.
- Kan også serveres med bagte kartofler og cremefraiche naturel.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.