

Marinade med honning og laurbær
Samlet arbejdstid: 10 min
Tilberedningstid: 5 min
Forberedelsestid: 5 min
Nem
Tilberedning
- Laurbærblade og limeblade knuses groft og røres sammen med de øvrige ingredienser. Marinaden smages til med salt og peber.
- Kyllingen vendes i marinaden og trækker 1-2 timer.
- Marinaden tørres af og kyllingen gennemsteges i ovn eller på pande.
- Til opskriften er anvendt ca. 300g parteret kylling, men den kan også anvendes til hel kylling på følgende måde:
- Kyllingen ridses med en skarp kniv og marinaden pensles på.
- Derefter krydres kyllingen med salt og peber og steges i en forvarmet ovn ca. 1 1/2 time ved 180 grader.


Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.
Dansk kylling
Vi tager hensyn til dyrevelfærd, miljø, klima og fødevaresikkerhed. Netop dette dedikerede arbejde gør dansk kylling til noget helt særligt.
Vores hjertesager
Vi donerer hvert år penge til Kræftens Bekæmpelsens kamp mod brystkræft, ligesom vi planter træer sammen med organisationen Plant et Træ.
Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?

600 opskrifter med kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.