Kyllingeburger med nachos og rødbedehummus
Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 5 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Hak persillen fint.
- Vend hakket kylling med hakket persille, salt og peber og form 4 bøffer.
- Lun burgerbollerne.
- Steg bøfferne på panden i lidt olie til de er gennemstegte.
- Smør toppen af de lune burgerboller med aioli og bunden med hummus.
- Drys med flagesalt og byg burgeren med resten af tilbehøret.
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.
Færdigstegt og lige til at spise
Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.