Kyllingesuppe med rødbeder og kartofler
Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Skær brystfilet, kartofler, gulerødder og beder i mundrette tern.
Hak løget fint og knus hvidløg. - Svits det hele i lidt olie eller smør i cirka 5 minutter.
- Tilsæt hønsebouillon og kog suppen op.
- Lad retten simre i cirka 30 minutter.
- Smag til med salt og peber og server suppen med frisk brød og et drys af hakket timian.
kyllingeopskrifter med et lyserødt twist
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.
Færdigstegt og lige til at spise
Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.