Kyllingesatays med peanut

Kyllingesatays med peanut

Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Tilberedning

  1. Dup inderfileterne med køkkenrulle, vend dem i solsikkeolie, salt og peber og sæt dem på træspyd.
  2. Kom peanutsmør, kokosmælk, karrypasta, soja og sukker i en gryde, kog op og rør det sammen. Smag saucen til med limesaft og lad den afkøle på køkkenbordet.  
  3. Skyl agurkerne, skær enderne af og halver agurkerne på langs. Skrab kernerne ud med en ske og skær agurken i lange stænger og derefter i tern. Skyl og rens forårsløgene og snit dem fint. Vend agurketern med forårsløg, chilisauce, hakket chili, limesaft og koriander.  
  4. Grill eller steg kyllingespydene i solsikkeolie i et par minutter til de er gennemstegte.  Hak de saltede peanuts og drys dem over de varme kyllingesatay og salaten.      

Færdigstegt og lige til at spise

Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.

Se opskrifter med stegt kylling

Kylling og klimaet

Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.

Læs mere om 'Kylling og klimaet'

Dansk kylling

Vi tager hensyn til dyrevelfærd, miljø, klima og fødevaresikkerhed. Netop dette dedikerede arbejde gør dansk kylling til noget helt særligt.

Læs mere om dansk kylling fra ROSE

Vores hjertesager

Vi donerer hvert år penge til Kræftens Bekæmpelsens kamp mod brystkræft, ligesom vi planter træer sammen med organisationen Plant et Træ.

Læs mere

Bæredygtighed & Ansvar

Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.

Læs mere om vores CSR-strategi

Kylling til middag?

600 opskrifter med kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere