Kyllingesalat på groft knækbrød

Kyllingesalat på groft knækbrød

Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Tilberedning

  1. Kog kyllingeunderlårene i en gryde med vand og salt i cirka 25 minutter.
  2. Smag creme fraichen til med lidt salt, peber og karry og tilsæt majs, fint hakket peberfrugt og snittet purløg.
  3. Pil kyllingekødet af benene og hak det groft.  
  4. Når kødet er blevet koldt blandes det hele sammen i en stor skål og server kyllingesalaten på groft knækbrød.
  5. Tip! Hvis du vil have det med på madpakken, så pak det hver for sig, så knækbrøddet ikke bliver blødt. Salaten kan holde i køleskabet i ca. 4 dage og smager også godt på en grovbolle eller rugbrød.    

Færdigstegt og lige til at spise

Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.

Se opskrifter med stegt kylling

Kylling og klimaet

Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.

Læs mere om 'Kylling og klimaet'

Vores hjertesager

Vi donerer hvert år penge til Kræftens Bekæmpelsens kamp mod brystkræft, ligesom vi planter træer sammen med organisationen Plant et Træ.

Læs mere

Bæredygtighed & Ansvar

Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.

Læs mere om vores CSR-strategi

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere