Kyllingerugklapper
Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Rens forårsløgene og hak dem fint.
- Rør hakket kyllingekød med finthakket bacon, forårsløg, karry, æg, rasp, salt og peber.
- Steg baconskiverne sprøde på panden og lad dem afdryppe på et stykke køkkenrulle.
- Form kyllingefarsen til 10 flade burgere og steg dem på panden i baconfedtet i ca. 4-5 minutter på hver side.
- Tag et par skefulde dressing fra picklesene, rør den op i mayonnaisen og smag til med salt og peber.
- Skyl salaten og smør rugbollerne med picklesmayonnaisen.
- Anret de varme kyllingeburgere på brødet og pynt med salat, sprød bacon og pickles.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.