Kyllingerugklapper

Kyllingerugklapper

Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Rens forårsløgene og hak dem fint.
  2. Rør hakket kyllingekød med finthakket bacon, forårsløg, karry, æg, rasp, salt og peber.
  3. Steg baconskiverne sprøde på panden og lad dem afdryppe på et stykke køkkenrulle.
  4. Form kyllingefarsen til 10 flade burgere og steg dem på panden i baconfedtet i ca. 4-5 minutter på hver side.
  5. Tag et par skefulde dressing fra picklesene, rør den op i mayonnaisen og smag til med salt og peber.
  6. Skyl salaten og smør rugbollerne med picklesmayonnaisen.
  7. Anret de varme kyllingeburgere på brødet og pynt med salat, sprød bacon og pickles.         

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere