Kyllingekebab i pitabrød
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Skær kyllingekødet i strimler, hak løg og hvidløg fint.
- Vend det hele sammen i en skål, sammen med spidskommen og koriander og smag til med salt og peber.
- Rist det af på en varm pande i olivenolie i ca. 5 minutter, lige før den skal serveres
- Salat: Snit rødløg meget fint, skyl det under koldt vand og kom det i en sigte og lad det dryppe af for vand.
- Skær tomater groft, pluk persillen, snit icebergsalaten og bland det sammen til en salat med oliven og olivenolie og smag til med salt og peber.
- Varm pitabrødene i ovnen eller på brødrister.
- Anret det hele i små skåle på et fad og lav selv et pitabrød med kebabkylling, salat og yoghurt.
- Tip: Kan også laves i fladbrød, tortillas eller flutes.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.