Kyllingehotdogs i salat
Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Bland krydderierne med quinoarasp. Pisk æg med en gaffel.
- Vend kyllingen i mel, æg og til sidst rasp.
- Læg på bagepapir og bag i ovn ved 180C ca. 20 min. Vend dem halvvejs.
- Steg løgringe på en varm pande uden fedtstof indtil de bliver lidt brune og bløde. Vend rundt hele tiden.
- Kom balsamico i panden og steg videre indtil al balsamicoen er kogt væk. Fjern fra varmen.
- Kom et blad julesalat i et blad hjertesalat for at lave “brødet”.
- Kom en til to kyllingestykker i. Kom sennep og evt ketchup på kyllingen. Top med bløde løg og karse til sidst.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.