Kylling med ost og parmaskinke serveret med supersalat

Kylling med ost og parmaskinke serveret med supersalat

Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 25 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Lav et snit i hvert bryst på siden. Kom et stykke ost ind i brystet og kom et stykke parmaskinke stramt rundt omkring. Sæt en tandstik i for at holde på plads evt.
  2. Vask og hak grønkålen groft. Blanchér den hurtigt ved at hælde kogende vand over den i en sigte. Kom kålen op i en stor skål.
  3. Vask druer og blåbær. Skær druerne over og kom i skålen.
  4. Skær top og bund af grape. Skær derefter langs med kanten for at få alt skallen af. Skær derefter grapen i to og derefter i skiver. Kom grape og saften fra spækbrættet ned i skålen.
  5. Smulder osten i grove stykker og kom ost, rosiner og valnødder ned og vend rundt. Pisk appelsinjuice og olie og hæld over. Vendt rund og smag til med lidt salt og peber. Sæt på køl.
  6. Brun kyllingen i lidt olie i en varm pande et par minutter på hver side. Steg den side hvor parmaskinken overlapper først så holder den bedre. Bag derefter færdigt i ovn ca. 10-15 min ved 180 C.
  7. Hvis du vil have lidt mere fyld i salaten kan du tilføre 100 g quinoa. Kog den efter anvisning på pakken.
  8. Server kyllingebrysterne med supersalaten. 

Færdigstegt og lige til at spise

Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.

Se opskrifter med stegt kylling

Kylling og klimaet

Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.

Læs mere om 'Kylling og klimaet'

Vores hjertesager

Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.

Læs mere

Bæredygtighed & Ansvar

Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.

Læs mere om vores CSR-strategi

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere