Kylling i karry a la 1970

Kylling i karry a la 1970

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Tilberedning

Champignon, gulerødder og peberfrugter renses og snittes.

Olie varmes i en gryde og champion, gulerødder og peberfrugter svitses. Grøntsagerne tages op af gryden og kyllingekødet tilsættes og brunes.

Tag kyllingekødet op og lad det hvile i skålen med grøntsagerne.

Løg og hvidløg hakkes fint. Fjern kernehuset fra æblet og skær i mindre stykker.

Svits løg, hvidløg, æble og krydderier i gryden. 

Tilsæt bouillon, hvidvin, tomatpuré og citronsaft og kog retten op. 

Skru ned for varmen og tilsæt kyllingestykker og grøntsager.

Lad retten simre til kødet er mørt og smag derefer til med salt og peber.

Server med ris og flutes.

Opskrifter inspireret af de sidste 7 årtier