Brystfilet  med cremet champignonsauce

Brystfilet med cremet champignonsauce

Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Skær rødbeden i små tern og svits på panden med lidt olie i cirka 10 minutter.
  2. Skær champignon i skiver og knus hvidløg.
    Svits det på panden sammen med rødbederne i yderligere 10 minutter.
  3. Tilsæt fløde og finthakket rosmarin.
  4. Lad retten simre imens pastaen tilberedes efter anvisningen på pakken.
  5. De færdigstegte brystfileter kan lunes på panden eller i ovnen. (Det er også en mulighed at skære brystfileterne i skiver og lune dem i saucen).
  6. Vend pastaen i saucen inden servering.

kyllingeopskrifter med et lyserødt twist

Vores hjertesager

Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.

Læs mere

Færdigstegt og lige til at spise

Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.

Se opskrifter med stegt kylling

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere