Brystfilet med cremet champignonsauce
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Skær rødbeden i små tern og svits på panden med lidt olie i cirka 10 minutter.
- Skær champignon i skiver og knus hvidløg.
Svits det på panden sammen med rødbederne i yderligere 10 minutter. - Tilsæt fløde og finthakket rosmarin.
- Lad retten simre imens pastaen tilberedes efter anvisningen på pakken.
- De færdigstegte brystfileter kan lunes på panden eller i ovnen. (Det er også en mulighed at skære brystfileterne i skiver og lune dem i saucen).
- Vend pastaen i saucen inden servering.
kyllingeopskrifter med et lyserødt twist
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.
Færdigstegt og lige til at spise
Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.