Asiatiske kyllingeboller
Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 10 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Tænd ovnen på 220° C.
- Pil løgene og hak dem fint.
- Flæk chilien, fjern kernerne og hak chilien fint.
- Rør hakket kyllingekød med løg, chili, spidskommen, skal af 2 lime, æg, panko, salt og peber.
- Form kyllingefarsen til små boller, læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i 10-12 minutter.
- Skyl og rens alle grøntsagerne, snit dem i strimler eller riv dem groft.
- Skræl ingefæren og hak den fint.
- Fjern de yderste blade fra citrongræsstængerne, halver dem på langs og snit dem fint.
- Rør alle ingredienserne sammen til dressingen og vend det med ingefær og citrongræs.
- Vend grøntsagsstrimlerne med halvdelen af dressingen og drys med ristede cashewnødder.
- Kom resten af dressingen på panden, varm op og vend kødbollerne i den varme dressing.
- Drys kyllingebollerne med nigellafrø og server dem til den sprøde salat.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.