Alsacisk Pizza med kylling

Alsacisk Pizza med kylling

Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 10 min
Forberedelsestid: 30 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Steg brystfileterne på panden, cirka 9 minutter på hver side.
  2. Skær brystfileterne i tynde skiver. 
  3. Rul pizzadejen ud 
  4. Brus smørret op på en pande og kom de snittede løg på.
  5. Skru ned for blusset og lad løgene karamellisere under omrøring.
  6. Smør creme fraiche på pizzadejen og læg skiver af brystfilet (eller skiveskåret kyllingerulle) på.
  7. Top af med karameliseret løg og strø med havsalt.
  8. Bag i ovnen ved 225°C i 8-10 minutter (hold øje med at løgene ikke brændes).
  9. Drys med frisk timian ved servering.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere