Pizza med kylling og "Mikado”

Pizza med kylling og "Mikado”

Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Pizzadej: Gæren opløses i vandet og mel tilsættes lidt efter lidt. Dejen æltes til blød og smidig konsistens. Overdækkes og hæver til dobbelt størrelse.
  2. Pres og stræk dejen med fingerspidserne til ønsket størrelse og tykkelse. Brug ikke kagerulle.
  3. Kyllingebrysterne skæres i mindre stykker, krydres med salt og peber og sauteres kort i rapsolie 3-4 min.
  4. Rodfrugterne vendes med olivenolie, salt og peber og bages i en forvarmet ovn. ca. 20 min. ved 200°C. 
  5. Tomatpureén røres sammen med bouillonen og krydres med salt og peber.
  6. Pizzadejen skæres ud i ønsket størrelse og form og tomatpureén smøres på. Fordel kyllingen på pizzaerne og lad dem hvile 5 min.
  7. Bages i en forvarmet ovn ca. 12 min. ved 200°C.
  8. Drys evt. med frisk oregano og basilikum.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere