Pizza med kyllingerulle 1200
Alsacisk Pizza med kylling
0 - 15 min Nem

Alsacisk Pizza med kylling

Personer

Ingredienser:

  • 4 brystfilet (eller 240 g kyllingerulle)
  • 1000 g pizzadej
  • 4 zittauerløg, halverede og snittede
  • 25 g smør
  • 200 g Creme Fraiche 38% 

Tilberedning

  1. Steg brystfileterne på panden, cirka 9 minutter på hver side.
  2. Skær brystfileterne i tynde skiver. 
  3. Rul pizzadejen ud 
  4. Brus smørret op på en pande og kom de snittede løg på.
  5. Skru ned for blusset og lad løgene karamellisere under omrøring.
  6. Smør creme fraiche på pizzadejen og læg skiver af brystfilet (eller skiveskåret kyllingerulle) på.
  7. Top af med karameliseret løg og strø med havsalt.
  8. Bag i ovnen ved 225°C i 8-10 minutter (hold øje med at løgene ikke brændes).
  9. Drys med frisk timian ved servering. 

Pizza med kyllingebund

Pizza uden brød, men masser af kylling og fyld - præcis som vi elsker det!