Stegte underlår, varm bønnesalat og cremet makaronisalat
Samlet arbejdstid: 65 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Makaroni salat: Kog makaronien, skyld den med koldt vand og sæt til side.
- Hak chili og koriander fint og vend det med creme fraiche og mayonnaise. Smag til med limesaft, salt og peber.
- Skær peberfrugt, jalapeÑo og løg i små tern.
- Bland makaroni, dressing, grøntsager og majs. Sæt på køl.
- Kylling: Kom lårene i en bradepande, hæld lidt olie over og krydr med allround krydderi.
- Steg dem i ovnen ved 180° i cirka 40 minutter, indtil de er gennemstegte.
- Bønnesalat: Sigt vandet fra bønnerne og skyl dem.
- Varm en lille pande op, kom olie på panden og derefter bønnerne.
- Pres hvidløg i panden og drys med salt og peber. Steg bønnerne ved høj varme, i cirka 6 minutter, imens du hele tiden rør.
- De sidste minutter tilsættes grofthakket persille og citronsaft presses over.
- Serveres straks.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.