Stegte kyllingelår med ovnbagt ratatouille

Stegte kyllingelår med ovnbagt ratatouille

Samlet arbejdstid: 55 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Skær alle grønsagerne i skiver og læg dem skiftesvis taglagt i en bradepande. Drys med krydderier og hæld en tynd stråle olie over.
  2. Bag ratatouillen ca. 40 min ved 200° C.
  3. Gnid kyllingestykkerne med salt og peber, læg dem på en bradepande med bagepapir, pensel med olie, steges i ovnen ved 200° C i ca. 25 min.
  4. Serveres med groft brød el. stegte kartofler.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere