Sprøde tarteletter med kylling og svampe
Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 50 min
Forberedelsestid: 10 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Tænd ovnen på 175 grader.
- Rul filodejen ud og skær/klip 20 runde cirkler ud. Smør dem med smeltet smør, og læg dem parvis over et par ovnfaste skåle.
- Bag kurvene i ovnen i ca. 10 minutter til de er sprøde.
- Steg overlårene i ovnen i 45 minutter ved 200 grader.
- Pil kødet fra låret.
- Rengør svampene og skær dem i mindre stykker.
- Smelt smørret i en gryde ved middel varme og tilsæt mel under omrøring.
- Tilsæt boullion og sherry og bring opbagningen i kog.
- Vend kyllingekødet i og smag til med salt og peber.
- Når kyllingekødet er varmet godt igennem, vendes svampene i.
- Lad retten simre i 2-5 minutter, ved lav varme.
- Anret tarteletterne med kyllingefyldet og pynt med brøndkarse.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.