Sprøde pakker

Sprøde pakker

Samlet arbejdstid: 65 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem

Tilberedning

  1. Sauter løg, hvidløg i smør i 1 minut
  2. Tilsæt kylling og hakket chili
  3. Blandingen tages af varmen, og det afkøles i 10 min.
  4. Tilsæt den revede citronskal og bland det hele godt sammen. Smages til med salt og peber.
  5. Læg en plade forårsrulledej på bordet og skær den ud i plader af 6 x 6 cm.
  6. Pladerne skal herefter pensles med æggeblomme. Læg en skefuld kyllingefyld i midten på hver af pladerne, lukkes sammen til små pakker.
  7. Bland alle ingredienserne til dipen, med undtagelse af citronskallen.
  8. Lad blandingen koge i 5 min imens der piskes i det.
  9. Lad blandingen køle af og tilsæt så citronskallen. 
  10. Smag til med salt og evt. citronsaft.
  11. Pakkerne bages i frituren til de er gylden ved 160-180° C og serveres straks med citrus-dippen.

Færdigstegt og lige til at spise

Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.

Se opskrifter med stegt kylling

Kylling og klimaet

Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.

Læs mere om 'Kylling og klimaet'

Dansk kylling

Vi tager hensyn til dyrevelfærd, miljø, klima og fødevaresikkerhed. Netop dette dedikerede arbejde gør dansk kylling til noget helt særligt.

Læs mere om dansk kylling fra ROSE

Vores hjertesager

Vi donerer hvert år penge til Kræftens Bekæmpelsens kamp mod brystkræft, ligesom vi planter træer sammen med organisationen Plant et Træ.

Læs mere

Bæredygtighed & Ansvar

Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.

Læs mere om vores CSR-strategi

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere