Sprøde pakker
Samlet arbejdstid: 65 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Sauter løg, hvidløg i smør i 1 minut
- Tilsæt kylling og hakket chili
- Blandingen tages af varmen, og det afkøles i 10 min.
- Tilsæt den revede citronskal og bland det hele godt sammen. Smages til med salt og peber.
- Læg en plade forårsrulledej på bordet og skær den ud i plader af 6 x 6 cm.
- Pladerne skal herefter pensles med æggeblomme. Læg en skefuld kyllingefyld i midten på hver af pladerne, lukkes sammen til små pakker.
- Bland alle ingredienserne til dipen, med undtagelse af citronskallen.
- Lad blandingen koge i 5 min imens der piskes i det.
- Lad blandingen køle af og tilsæt så citronskallen.
- Smag til med salt og evt. citronsaft.
- Pakkerne bages i frituren til de er gylden ved 160-180° C og serveres straks med citrus-dippen.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.