Sprøde kyllingeoverlår med rygeost

Sprøde kyllingeoverlår med rygeost

Samlet arbejdstid: 50 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 195 °C.
  2. Kyllingeoverlårene udbenes - læg overlåret på skindsiden og skær benet fri (benene kasseres).
  3. Rygeosten røres grundigt sammen med oliven og løvstikke.
  4. Lårene lægges på skindsiden og rygeostblandingen fordeles på lårene. Der krydres med salt og peber og lårene foldes sammen om rygeosten. Rullerne holdes sammen med en tandstikker.
  5. Kyllingerullerne steges i en forvarmet ovn 22 min. ved 195 °C.
  6. Tomater, rødløg, citronsaft, citronskal og persille vendes sammen og smages til med salt og peber.
  7. Spaghettien koges efter anvisningen på pakken.
  8. Bouillonen koges op.
  9. Spaghetti, ansjoser og tomatsalsa tilsættes og det hele varmes igennem.
  10. Serveres straks med de varme kyllingeruller.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere