Sol over Gudhjem

Sol over Gudhjem

Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. De frosne Hot Wings varmes i en forvarmet ovn ca. 20 min. ved 180° C. og holdes lune.
  2. Toppen af æggene saves af med en brødkniv og kasseres, den nederste del af skallen gemmes.
  3. Æggemassen piskes sammen i en skål og krydres med salt og peber.
  4. Æggeskallerne pensles med olie el. smeltet smør på indersiden.
  5. Røget sild og den sammenpiskede æggemasse fordeles i de fire æggeskaller.
  6. Skallerne bages i en forvarmet ovn ca. 10 min. v. 180° C. (Placer dem i porcelænsæggebægere el. form lidt staniol til hver skal).
  7. Rugbrødsternene vendes med en anelse fedtstof og steges sprøde i ovn eller på pande.
  8. Server straks de varme hot wings med lune æg drysset med rugbrødstern og purløg.