![Sol over Gudhjem](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/wings-og-tapas/sol-over-gudhjem.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Sol over Gudhjem
Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- De frosne Hot Wings varmes i en forvarmet ovn ca. 20 min. ved 180° C. og holdes lune.
- Toppen af æggene saves af med en brødkniv og kasseres, den nederste del af skallen gemmes.
- Æggemassen piskes sammen i en skål og krydres med salt og peber.
- Æggeskallerne pensles med olie el. smeltet smør på indersiden.
- Røget sild og den sammenpiskede æggemasse fordeles i de fire æggeskaller.
- Skallerne bages i en forvarmet ovn ca. 10 min. v. 180° C. (Placer dem i porcelænsæggebægere el. form lidt staniol til hver skal).
- Rugbrødsternene vendes med en anelse fedtstof og steges sprøde i ovn eller på pande.
- Server straks de varme hot wings med lune æg drysset med rugbrødstern og purløg.