Snysk med kylling

Snysk med kylling

Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Skær brystfileterne i store tern.
  2. Nip bønnerne.
  3. Kog kartofler og gulerødder i letsaltet vand i 12 minutter. Kom bønnerne i kogevandet i de sidste 2 minutter.
  4. Skær alle grøntsagerne i tern og kom dem i en skål.  
  5. Brun kyllingeternene i 30 g smeltet smør i en gryde i ca. 6 minutter. Tag kyllingeternene op og læg dem til side.  
  6. Smelt resten af smørret (100 g) i gryden, kom mel i og rør det sammen. Tilsæt sødmælk og bouillon, rør det ud og lad saucen koge op. Spæd evt. til med mere bouillon, hvis saucen bliver for tyk og klæbrig. Smag saucen til med revet muskatnød, salt og peber.  
  7. Kom grøntsagstern og kyllingetern i saucen og varm den igennem i et par minutter.  
  8. Server kylling i snysk med friske radiser og brøndkarse.  

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere